Amersfoort is mijn thuis. Food is mijn liefde. Schrijven is mijn vak.

Ik ben Judith. Ik kook, bak, eet en …. ik schrijf! Niet alleen over eten trouwens, ook over andere onderwerpen die me bezighouden. Ik schrijf ook voor anderen. Jouw verhaal schrijven? Bel of mail mij, dan bekijken we samen wat ik voor je kan betekenen!

Amersfood

Een bietje taart

Een oud verhaal in een nieuw jasje. Bij dit recept staat al twee jaar dat ik een nieuwe foto moet maken. De foto’s die hierbij stonden waren ‘even snel’ geschoten, zonder daglicht en dus…niet helemaal Lees verder…

Amersfood

Flammkuchen (tarte flambé)

Flammkuchen. De hippe 2016-variant van pizza. Foodblogs en menukaarten staan er vol mee. Eerlijk gezegd trok het mij helemaal niet. Dit komt vooral door de naam. Flammkuchen. Deutsch. Ik heb niet zo heel veel met de Lees verder…

Amersfood

Het witte goud

Ze noemen ze ‘het witte goud’. Vroeger begreep ik daar dus helemaal niets van. In de vorige eeuw zag ik ze op feestjes regelmatig langskomen. Gerold in een plakje ham…maar dan wel regelrecht uit een Lees verder…

Neem contact op

AmersFood
Over AmersFood

Natuurlijk werk ik veel vanuit huis. Maar ik ben ook vaak in Het Lokaal te vinden.

Kom ook eens langs: Oliemolenhof 90, 3812 PB in Amersfoort.