Amersfood,  Story of my life

Bake your day

FoodWeLoveWat een verrassing! De postbode stond voor de deur met een pakketje. Dat moest de FoodWeLoveBox zijn! Maar in plaats van het bekende doosje, droeg Rinke een grote blanco doos de kamer in. Met grote vraagtekens (“Heb jij nog iets anders besteld dan?”) opende ik de doos. Toch FoodWeLove. Niet één box, maar twee! Met een brief erbij. Dat er aan 100 boxen nog een extra box is toegevoegd. De inhoud is een verrassing, maar in ieder geval een voorgaande editie. Om cadeau te doen. Of om een FoodWeLove diner voor familie te maken. Prima idee!

Maar eerst de box waar het deze maand allemaal om draait. Bake your day. Samengesteld door Hidde de Brabander. Ja, die. Van Bake My Day. Of van Dreams of Magnolia. We mochten al eerder genieten van zijn heerlijke nogat in de Guilty Pleasure Box. Een collector’s item – die je natuurlijk niet bewaart – met pistache, framboos, karamel en amandelen. Nu dus een complete box met Hidde’s favorites. Een box op mijn (bak-)lijf geschreven. Kom maar op!

Zegt de foto niet genoeg, klik er dan op voor meer info.

En die tweede box. Daar hadden we al eens een exemplaar van in de keuken. Bijzonder genoeg ook één van mijn favorieten tot nu toe. Heerlijke tonic, zeker met de gin. Smaakvolle Nori Tempura. Ansjovis, truffeljus, gepeperde chocolade… Nu nog even dat diner voorbereiden.

3 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: