Amersfood,  Story of my life

Bring in Spring!

Na de Guilty Pleasures en de French Box bracht de FoodWeLoveBox deze maand de lente in huis. En hoe! Deze box verdient een blog.

Food We Love
Het uitpakken van de box is een cadeautje op zich. Mooi ingepakt en tot het laatste moment onbekend wat er in de box zit. Het thema staat al wel op Facebook en Twitter, met soms wat ‘subtiele’ hints. Zo lieten ze al zien dat So It Is niet kon wachten tot de boxen verzonden werden. Maar ja. Wat er dan écht in de box zit…?

Food We Love
Het magazine KoffieTcacao. Met als grote verrassing in deze editie een bekende. Grand Café Halewijn. Absoluut onze fijnste koffiestek, bij Mario. Nu zit Ilja Gort aan zijn stamtafel.

Food We Love
Hollandse Cider. Ook wel appelbier genoemd. Nog niet geproefd, maar vanwege het etiket wat mij betreft al een winnaar. Mooi! Wel even schudden voor gebruik.

Food We Love
De cranberry’s, het chiazaad en de quinoa waren al in huis. Moerbei en gojibes…daar stond ik zo nu en dan nog naar te kijken als ik bij de groentehal was. Toch een beetje een boer die iets niet kent? Nu niet meer! Deze supermix bestaat uit ongebrande noten, gojibessen en moerbeien. Niet alleen gezond. Ook lekker!

Food We Love
Boekweitmeel. Van Pit & Pit. Ik ben geen fan van pannenkoeken. Best lastig, als de andere drie leden van mijn gezin dat wel zijn. Met deze meel geen pannenkoeken. Inmiddels een recept voor bitterkoekjes gevonden, dat ga ik snel proberen.

Food We Love
Ineens liep onze jongste met chocoladevegen op haar wangen. Ik begreep wel waarom. Het schaaltje was behoorlijk snel leeg.

Food We Love

Food We Love
De sticker op het zakje leverde wat verwarring op. Drink me & eat me too? Thee die je niet alleen drinkt, maar ook eet. Echt? Toen het zakje open ging waren we overtuigd. Wat een geurexplosie. Jammie!

Food We Love
Een linnen doek. Hangop? Geen yoghurt in de box. Wel een recept! Labneh. Libanese balletjes van uitgelekte yoghurt. Daar hebben we een kaasdoek voor nodig. Deze doek komt trouwens van De Brouwmarkt. Net even op de website gekeken. Wauw! Complete sets om zelf bijvoorbeeld kaas te maken. Of wijn. Kunnen we eindelijk aan de slag met die jaarlijkse hoeveelheid druiven uit de tuin…

Food We Love
Bob’s Green Garden. Van Simply Spices. Ik citeer de website:

Bob kookt graag voor zijn vrienden met groene kruiden uit zijn eigen kruidentuin. Op advies van Bob hebben wij voor jou deze groene smaakmaker samengesteld, zodat ook jij je vrienden kan verrassen met gerechten met een heerlijk natuurlijke en intense smaak.

Als recept stelt FoodWeLove een lamsrollade voor. Uit de oven. Ik denk – na deze mooie dag – meer aan BBQ. Wie wil verrast worden? Meld maar vast aan 😉
 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: