Judith van ’t Holt = AmersFood

Ik kook, bak, eet & blog daar veel te weinig over. Met twee tienerdochters, een man met een hobby en een interessante baan…moet er toch gegeten worden. Daarom kook ik graag ‘makkelijk’, maar wel op zijn lekkerst. Met soms een langdurige culinaire uitbarsting in het weekend. Daar geniet ik dan echt van, ondanks dat het aan tafel dan vaak binnen een kwartier op is.

Gemak deel ik graag. Dus als ik een toprecept heb waar je van smult, maar waarmee je zeker ook tijd bespaart…dan zet ik het online. Zo wordt het hopelijk in meer keukens smaakvol zonder stress.

Mijn dagen bestaan meestal uit meer dan 24 uur. Blijkbaar. Daarom maak ik – naast al het bovenstaande – ook graag toffe websites, schrijf ik heldere teksten of help ik je bij jouw social media- en perscontacten. Kijk bijvoorbeeld eens op de websites van Het Lokaal of Het Nieuwe Stadsterras. Een keer samenwerken? Leuk!

Judith van ’t Holt – AmersFood

Mobiel: 06 – 46 303 777
Mail:  Judith [at] amersfood.nl

Twitter, Instagram & Facebook: @AmersFood

Algemene voorwaarden

Judith

Oh ja…waarom AmersFood? Ooit bedacht ik dit als werknaam voor wat nu Het Lokaal heet. Amersfoort & lokaal voedsel = AmersFood. Maar bij de mooie rode loods in De Nieuwe Stad past de naam Het Lokaal natuurlijk veel beter. En AmersFood past veel beter bij mij. Nét niet geboren, maar zeker getogen in de mooiste stad van Nederland, met een passie voor eten. That’s me.