Story of my life

Vantholt.comm = Judith

Creatief, optimistisch, praktisch en een aanpakker. Fijne karaktereigenschappen die ik mezelf mag toebedelen. Daar ben ik trots op! Na jaren horen “jij schrijft makkelijk, daar moet je iets mee doen”, ben ik dat inderdaad gaan doen. Tijdens dat doen kwam internet…en daarna social media. Verslaafd is niet het goede woord. Geïnteresseerd zeker wel! En zo werd een interesse een business, mijn business.

My business!
Merkbekendheid, klantbetrokkenheid en vooral interactie! De kernwoorden in de huidige communicatiewereld. Na een lange periode van statische websites vol informatie, staat tegenwoordig onder bijna elk bericht “reageren” of “delen”.

Mee met de golf? Social Media.
Het inzetten van Blogs, Twitter, Facebook en andere social media vragen om de juiste benadering. De snelheid van deze media is enorm hoog. Een strategische inzet van online communicatiemiddelen is van groot belang. Ik denk graag mee bij de inzet van deze middelen. Met mijn ervaring op het gebied van journalistiek, communicatie en social media kan ik helpen bij het samenstellen van de juiste middelenmix. Wat voor impact heeft het gebruik van social media op jouw bedrijf? Hoe ga je om met reacties? Is de organisatie groot genoeg voor een webcare-team of juist klein genoeg voor enkele ambassadeurs die affiniteit hebben met social media?

Traditie in ere houden? Teksten.
Toch zijn de traditionele middelen de wereld nog niet uit. Overtuigende teksten zijn steeds belangrijker. Het moet de lezer grijpen, uitnodigen verder te lezen, zonder te stoppen. Ademloos gevoelige teksten, zakelijke verkoopteksten of gewoon een persoonlijke noot. Of het nu gaat om jaarverslagen, brieven, brochures, magazines, interviews, reclame of het redigeren van reeds geschreven teksten. Het is een kunst om voor elke situatie de juiste woorden te vinden. Ik ga graag op zoek voor een perfect resultaat!

Het totale plaatje. Communicatie
Het inzetten van Social Media en het schrijven van teksten zijn onderdeel van een totaal plaatje. Als communicatiespecialist kan ik meewerken aan jouw communicatiedoelstellingen: van positionering tot plan en van planning tot het resultaat in de praktijk. Ik begrijp de visie en marktsituatie van de opdrachtgever en vertaal deze snel naar resultaatgerichte acties. Tijdelijke ondersteuning, vervanging tijdens verlof of ondersteuning van een complex project? Alles is mogelijk.

Vantholt.comm, woorden en daden!
Wil je verder praten? Je kunt me bellen, mailen, tweeten, een bericht achterlaten op Facebook…

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: