In beeld en geluid,  Story of my life

VrijMiSong | Appeltje Eitje

Eigenlijk wel vreemd. Voor iemand die net een iMac heeft aangeschaft. Die net vol tevredenheid weer terug is op het Apple-nest. Maar ik doe het toch. Waarom? Omdat ik het liedje zo leuk vind!
De Windows 8 reclame! Een luchtig liedje. Gezongen door een leuk meisje die Lenka heet. In het echt is ze vast niet zo schattig en lief. Dat zijn ‘die meisjes’ meestal niet. Maar het liedje is het dan in ieder geval wel. Hoewel… Ze zingt dat ze alles wil zijn. Alles tegelijk. Dat lijkt mij nou weer enorm vermoeiend.

Over Windows 8 gesproken. Een paar maanden geleden was iemand hier in huis (ik noem geen namen) in een impulsieve bui en installeerde de beta-versie op onze laptop. Dat ging niet helemaal goed. Geen schaduwinstallatie, dus…alles kwijt. Documenten, mails, adressen… Geen enorme ramp hoor. Maar mocht je nooit meer een mail van me krijgen, dan weet je dus dat het daar aan ligt. Ik vind je heus nog wel leuk! Mail mij eens! Mail ik terug 😉

Tot die tijd: geniet even mee van dit nummer. Vergeet even alle zorgen, duik luchtig het weekend in. Lenka en Everything at once:

One Comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: