In beeld en geluid

VrijMiSong | Let’s dance

Nee, geen Donna Summer. Hoewel het wel gepast zou zijn nu ze is overleden. Maar ik laat het even bij de titel. Natuurlijk heb ik op menig schoolfeestje op dit nummer de laatste dans gedanst. Beginnen met schuivelen en dan…party!

Maar voor vandaag een ander dansnummer. Een toevallige ontdekking. Op Spotify. Seal. De stem van Seal heeft me altijd geboeid. Mooi, vanaf de eerste noot die hij meezong met Adamski (Killer) en zijn debutsingle Grazy. Wat ik vooral prettig vond: al zijn nummers zijn stiekem mee te zingen. Niet te hoog, niet te laag, helemaal goed. Dus al zoekend op Spotify kwam ik dit nummer tegen. Eigenlijk zocht ik een ander nummer en eigenlijk dacht ik dat dit ‘m was. Dus toegevoegd aan mijn playlist.

Op een mooie avond in het weekend mijn playlist aangezet. Verrast door de loungy dance-tonen van dit nummer keek ik even wat ik toch had gedownload. Seal? Jimpster Remix? Goh! Even checken of er meer mensen zijn die dit wel fijne toontjes vinden…fijn weekend!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.