Story of my life

Weer eens wat anders…

Sommige lezers hier weten dat ik de laatste tijd tot over mijn oren in de taart zat. Alle taarten waren geweldig goed geslaagd. (Interesse in een impressie? Klik dan hier)
Toch kwam al die zoetigheid mijn neus uit! Op een vrije dag met Mirthe wilden we samen iets “maken”. Maar wat…

Op mijn favoriete snuffelsite Pinterest.com kwam ik een plaatje tegen van een tak met zelfgemaakte blaadjes: helemaal “my style” en nog makkelijk te maken mèt kleuter van vier jaar! Op naar de hobbyshop voor papier en lijm en aan de slag. Peuter van vier betekent ook geduld van vier minuten, dus al snel was ik alleen aan het knustelen. Het resultaat is er echter niet minder om. Zie hier het resultaat:

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.