In beeld en geluid

ZaMiSong | Natural medicine

Soms heb je van de dagen. De afgelopen twee dagen ging bijna alles wat ik ondernam fout. Het leek de Wet van Murphy! Van een bruidstaart (tot 2 uur ’s nachts er gelukkig toch een mooie taart de koeling in ging) tot twee overgevende dochters. De een bij de bruiloft (net niet over de jurk…), de ander in de auto. En tussen die twee voorvallen…nou ja, laat ik niet alles opnoemen. Ik kan wel zeggen dat ik gisteren zo ontzettend aan weekend toe was. Vroeg slapen, snel aan een nieuwe dag beginnen. De schade is hersteld, vandaag was een mooie, zonnige en gezellige dag. De dag is nog niet afgelopen, we gaan nog even door.

Maar door al die toestanden de VrijMiSong overgeslagen. Als je even niet lekker bent, ga je ook niet naar de VrijMiBo toch?
Wat ik doe als het even tegen zit? Muziek luisteren en HEEL hard meezingen. Dat moet dan met de beste muziek. De allerbeste muziek. My all time favorite. Het nummer waarvan ik al jaren vind dat deze op nummer 1 hoort in de Top2000. Die stem…ik kan er gelijk weer een tijdje tegenaan.

Komt ie: my natural medicine. Pearl Jam, Black. Unplugged…om toch een beetje te chillen 😉

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.