In beeld en geluid

Darf ich Dich um diesen Sonnentanz bitten? | VrijMiSong

CoverLag ik onder een steen? Afgelopen maandag zat ik in de auto en er klonk een heerlijk deuntje door de speakers van de autoradio. Beetje dance, beetje jazzy. I like it! Spontaan zag ik de krokussen nog meer hun best doen de koppen boven het zand te steken. Paars, wit, geel, groen…lente! Ik had mijn jas op de achterbank, stapte in een blouse met driekwartsmouwen uit de auto. Hoppa! Lente! Dit nummer kon niet op een beter moment gedraaid worden. Mijn dag: helemaal goed.

Geen idee wie dit instant lentegevoel veroorzaakt, dus snel de iPhone erbij en SoundHound aan. Eenmaal thuis verder zoeken, blijkt het nummer al zeker een jaar te bestaan! Overal een hit geweest. Nou ja, overal… In Oostenrijk de derde positie, in Duitsland en Zwitserland nummer 5. Niet slecht! In Nederland nooit eerder gehoord. Ik niet tenminste.

Deze week bleek het de Favoruudschijf te zijn. Zeg maar het favoriete liedje van Ruud de Wild op dit moment. Ik sluit me daarbij aan. Wat een heerlijk nummer. Zeker met de lente in mijn hoofd. Hoewel…ik las net de weersvoorspelling voor morgen: In de ochtend is er kans op onderkoelde regen of ijsregen, in de middag gaat de neerslag over in natte- en later droge sneeuw.

Vanmiddag nog maar even extra genieten van Klangkarussell!

Darf ich Dich um diesen Sonnentanz bitten?

One Comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: